Home Gezichts­be­han­de­lin­gen Acné

Acné behandeling

De acnébehandeling van Tara helpt je langdurig van de onzuiverheden in je gezicht af. Zo voorkom je littekens en geniet je nog een leven lang van een gladde huid!

Bij Tara ben je aan het juiste adres voor vergoeding van de Acné­therapie door de zorgverzekeraars. Acné­therapie is niet opgenomen in het basis­pakket van de zorg­verzekering. Wel zijn er aanvullende verzekeringen die hiervoor een vergoeding bieden. In de meeste gevallen is een verwijs­brief van de huis­arts nodig. Om te weten of uw behandeling wordt vergoed raden wij u aan om uw polis te raad­plegen of direct contact op te nemen met uw zorg­verzekeraar.

Tara Acné behandeling

(45 min.) € 51,00

Kom je voor de eerste keer bij ons, dan beginnen we met een gratis intake. Van daaruit bepalen we welke acné­behandelingen nodig zijn.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via: 055 - 533 04 54, of stel je vraag via het contactformulier.

Bio­peel
krui­den­peeling acné

(60 min.) € 77,00

Een zui­ve­ren­de be­han­de­ling die het immuun­systeem en de huid­func­ties, zoals die van de talg­pro­duc­tie, nor­ma­li­seert. Alle on­zuiver­heden worden grondig ver­wij­derd. Ver­wij­de po­riën ver­nauwen.

Vooral aan­be­volen in kuur­ver­band waar­bij de pro­duc­ten voor thuis­ge­bruik on­der­steund wor­den met een kuur van 3 be­han­de­lin­gen in 10 da­gen.

"Goede tips gekregen bij mijn intake gesprek, veel gevoel van vertrouwen en expertise." Carlijn

Tara SkinCare - Schoonheidssalon Apeldoorn.

Verzorgende acné behandelingen door gekwalificeerde schoonheidsspecialisten.