Home Anti-Age

Anti-age peeling
bij Tara SkinCare Apeldoorn

Hoe werkt een anti-age peeling?

Een kruidenpeeling zorgt door stimuleren van de huidcellen voor een extra snelle celdeling. Daardoor vernieuwt de huid zich veel sneller en die nieuwe huid zal zichtbaar frisser en sterker zijn.

Wat kan een anti-age peeling voor u doen?

Kruidenpeeling anti-age bij Tara  SkinCare ApeldoornMet een kruidenpeeling kun je doel­gericht behandelen zoals lit­tekens van acne, de rokers­huid, pigmentatie, veroudering of grove poriën.

Met welk product werken wij?

Bij Tara SkinCare werken we met een natuurlijke peeling op basis van Chinese kruiden en algen die werkt aan de opper­vlakte én voor de speciale behandelingen middels een speciaal (FDA-goedgekeurd) serum dat het zuurstofgehalte in de huid van binnen­uit ver­hoogt.

Bio­peel
krui­den­peeling anti-age

(60 min.) € 89,95

De huid wordt gehydra­teerd en in­tens ver­rijkt met een revitali­serend serum, zodat ze her­ademt en haar jeugdige uit­straling terug­krijgt. Ze wordt zachter, sterker en steviger. Rimpels en lijntjes vervagen.

Geschikt als een­malige opkikker, maar vooral aanbevolen als kuur van 3 behande­lingen in 10 dagen.

Biopeel
krui­den­peeling Rosasea

(60 min.) € 89,95

Onze 2B kruiden­peeling boost het huid­ver­nieuwings­proces van binnenuit. Door gebruik van een speciaal serum wordt het zuur­stof­gehalte in de huid van binnenuit verhoogd. De teint van de huid wordt egaler en de huid­korrel fijner. De huid­functie wordt na een kuur van 3 behande­lingen in 10 dagen als het ware gereset.

Als kuur van 3 behandelingen in 10 dagen.

Biopeel
krui­den­peeling Rokers­huid

(60 min.) € 89,95

In tegen­stelling tot andere scrubs die slechts opper­vlakkig werken, start 2B Biopeeling een exfoliatie­proces van binnenuit. Cel­metabolisme wordt gereactiveerd. Het is een stevige opkikker die de doffe rokers­huid ogen­blikke­lijk mooier maakt.

Vooral aanbevolen als kuur van 3 behandelingen in 10 dagen.

Biopeel
krui­den­peeling pigment­vlekken

(60 min.) € 89,95

De een is er gevoeliger voor dan de ander maar vooral bij de ouder wordende huid verschijnen meer pigmentvlekken. De 2B Biopeeling start een exfoliatieproces van binnenuit. De huid wordt grondig gezuiverd, de melanineproductie wordt afgeremd en het celmetabolisme gereactiveerd waardoor pigmentvlekken vervagen. De teint oogt helderder, stralender en egaler.

Als kuur van 3 behandelingen in 10 dagen.

Daarom boekt u uw anti-age peeling bij Tara SkinCare

  • Tara SkinCare wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren
  • Al ruim 25 jaar kunt u bij ons terecht
  • Gediplomeerde schoonheidsspecialistes staan voor u klaar
  • Wij zijn specialist in huidverbetering en weten precies wat uw huid nodig heeft

Anderen over hun anti-age peeling bij beauty centrum Tara SkinCare in Apeldoorn

"Ze zijn heel erg vriendelijk! Tijdens de behandeling geeft ze aan stap voor stap wat ze gaat doen. Ik ben ook zeer tevreden van het behandeling! Dit is de eerste keer dat ik biopeeling heb gedaan. Dit ga ik vaker doen!"

Plan nu uw anti-age peeling

Regel direct online uw anti-age peeling door een afspraak in te plannen. Wij verwelkomen u graag binnenkort in de salon!