Home Anti-rimpel­behan­de­ling Bovenlip

Rimpels bovenlip verminderen of verwijderen

Rimpels op de bovenlip, ook wel rokerslijntjes genoemd, laten u al snel ouder lijken. De liplijn is minder strak en bij het praten zijn de lijntjes steeds zichtbaar. Een frustratie voor veel vrouwen!

Gelukkig zijn er anti-rimpelbehandelingen die helpen rimpels te verminderen of ze zelfs te doen verdwijnen. Bij Tara SkinCare kunt u terecht voor natuurlijke rimpelbehandelingen. Behandelingen die uitgaan van het herstellend vermogen van de huid. Geen injectables.

Plan nu een gratis intake voor een anti-rimpelbehandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn. Al meer dan 25 jaar dé specialist in huid- en anti-rimpelbehandelingen.

Bovenlip rimpels verwijderen of verminderen bij Tara SkinCare in Apeldoorn

Anti-rimpelbehandeling ApeldoornOnze anti-rimpelbehandelingen gaan uit van het natuurlijk herstel van de huid door de productie van collageen te verhogen. Diepe rimpels worden minder diep en fijne lijntjes verdwijnen.

Onze meest toegepaste behandelingen om rimpels bij de bovenlip aan te pakken:

Rimpels bij de bovenlip verwijderen en verminderen met natural facelifting

Natural facelifting is het stimuleren van de collageenproductie door de huid intensief te masseren. Daarmee zetten we de huid, spieren en vezels aan het werk. Resultaat is dat de huid verstevigt, een betere vochtbalans krijgt, rimpels verminderen en een natuurlijke gezonde uitstraling krijgt.

Rimpels bij de bovenlip verwijderen en verminderen met microneedling

Ook microneedling zet de huid aan het werk meer collageen en elastine te produceren. Microneedling is een techniek waarbij we met behulp van een Dermatech pen op gecontroleerde wijze de huid prikkelen waardoor de huid werkstoffen optimaal kan opnemen.

Rimpels bij de bovenlip verwijderen en verminderen met facials van Germaine de Cappucini

Facials van Germaine de Cappucini zijn er voor elke huid en elke huidbehoefte. Er zijn veel verschillende facials. De facials zijn er op gericht uw huid te reinigen, te verzorgen en deze te voorzien van voedingsstoffen. Zo is er altijd de perfecte behandeling tegen rimpels die bij uw huidtype past.

Bovenlip rimpels verwijderen en verminderen met peelings

Met een peeling wordt uw huid gestimuleerd zichzelf te vernieuwen. De peeling is een gel die op uw huid wordt aangebracht en diep in de huid doordringt. Sommige peelings zorgen er zelfs voor dat uw huid gaat exfoliëren en er prachtige nieuwe huid tevoorschijn komt, met veel minder rimpels.

Daarom laat u de rimpeltjes rond de mond behandelen bij Tara SkinCare

  • Tara SkinCare wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren
  • Al ruim 26 jaar kunt u bij ons terecht
  • Gediplomeerde schoonheidsspecialistes staan voor u klaar
  • Wij zijn specialist in huidverbetering en weten precies wat uw huid nodig heeft

Anderen over hun rimpelbehandeling bij Tara SkinCare in Apeldoorn

"Super goed geholpen en heel vriendelijk! Zeker een aanrader!" Zaima

Boek direct online uw rimpelbehandeling

Regel direct online uw behandeling door een afspraak in te plannen. Wij verwelkomen u graag binnenkort in de salon voor een gratis intake. Tijdens de intake beoordelen we uw huid en bepalen we de aanpak.