Home

Gezichtsbehandeling in Apeldoorn

Toe aan een ontspannende gezichtsbehandeling in Apeldoorn? Maak dan een afspraak bij Tara SkinCare. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom in onze schoonheidssalon. We werken met zuiver plantaardige producten van het merk Darphin die uw gezicht de verzorging geven die ze verdient.

Gezichtsbehandeling Apeldoorn

Darphin gezichtsbehandelingen

Even weg uit de drukte en uw hoofd leeg maken. Niet alleen wordt uw gezicht intensief verzorgd maar u loopt bij ons ook altijd weer ontspannen de deur uit. Kies voor een van onze Darphin gezichtsbehandelingen. De ingrediënten van Darphin dringen diep door in uw huid. Cellen worden gevoed en uw huid wordt gehydrateerd en beschermd tegen veroudering. Wanneer u bij ons een gezichtsbehandeling ondergaat, behandelen we uw hele gezicht. Ook het gebied rondom de ogen, want daar zijn de tekenen van veroudering vaak als eerste zichtbaar. Na de behandeling ziet en voelt u meteen het verschil!

Kies de behandeling die bij u past

Een gezichtsbehandeling in Apeldoorn bij Tara SkinCare bestaat standaard uit een reiniging, peeling, stoombehandeling met oogmassage, dieptereiniging en een masker. Afhankelijk van wat uw wensen zijn kunt u kiezen voor een uitgebreidere behandeling met een drukpunt-, lymfe- en/of deepmassage. Daarnaast hebben we ook een behandeling met Dermapeel, een zeer intensieve dieptereiniging en verzorging. Uw wenkbrauwen worden zeker niet overgeslagen. Bij iedere gezichtsbehandeling worden deze geëpileerd. Indien gewenst, kunnen we u na de behandeling ook opmaken.

Lichaamsmassages en behandelingen op het gebied van huidverbetering

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling in Apeldoorn. Wij bieden ook lichaamsmassages en speciale behandelingen voor huidproblemen. Komt u bij ons voor een behandeling op het gebied van huidverbetering? Dan krijgt u altijd eerst een gratis intake, om te bepalen hoe we het beste om kunnen gaan met uw huid.

Bekijk onze website voor een overzicht van de behandelingen en de prijzen ervan. Afspraak maken? Dit kan online via onze website of via de contactgegevens op onze contactpagina.