Home

Huidverzorging in Apeldoorn

Op zoek naar de mogelijkheden van huidverzorging in Apeldoorn? U bent van harte welkom bij Tara SkinCare! We geven behandelingen op het gebied van huidverbetering- en verzorging, en maken hierbij gebruik van de natuurlijke producten van Darphin.

Huidverzorging Apeldoorn

Het belang van goede huidverzorging

Een verzorgde huid zorgt ervoor dat u straalt. Heeft u last van een droge of geïrriteerde huid, dan kan dit ervoor zorgen dat u zelf ook minder lekker in uw vel zit. Het gezicht wordt bij de dagelijkse verzorgen te vaak overgeslagen, terwijl uw gezicht vaak het eerste is wat mensen zien. Het is dus van belang om deze regelmatig te verzorgen. Wat dacht u van een ontspannen gezichtsbehandeling. U ontspant, wij zorgen voor uw gezicht. Onze gezichtsbehandelingen bestaan standaard uit een reiniging, peeling, stoombehandeling met oogmassage, dieptereiniging en een masker. Heeft u behoefte aan meer verzorging? Kies dan voor één van onze behandelingen met een uitbreiding van een drukpunt-, lymfe- en/of deepmassage.

Onze schoonheidsspecialisten weten alles af over huidverzorging in Apeldoorn en zij kunnen u dan ook adviseren over uw huid en de producten die passen bij uw huidtype. Na een behandeling bij ons in de salon is het verstandig om uw huidverzorgingsroutine te blijven voortzetten thuis. U kunt bij ons alle producten van Darphin kopen, waardoor u thuis uw huid kunt blijven verzorgen. We vertellen u hier graag alles over.

Wat wij voor u kunnen betekenen

  • Gezichtsbehandelingen
  • Lichaamsmassages
  • Definitief ontharen
  • Couperose en huidoneffenheden
  • Pedicure
  • Cosmetica- en verzorgingsproducten


Maak online een afspraak

Ontdek goede huidverzorging in Apeldoorn bij Tara SkinCare. Bekijk onze website voor het aanbod van behandelingen. Maak eenvoudig online een afspraak.