Home

2B Kruidenpeeling

Hoe werkt een 2B kruidenpeeling?

Een kruidenpeeling zorgt er voor dat de huidcellen op een veilige manier zodanig geactiveerd worden dat er een versnelde celdeling plaats gaat vinden. De huid vernieuwt zich hierdoor veel sneller met een sterkere, frisse nieuwe huid als zichtbaar resultaat.

Wat kan een 2B kruidenpeeling voor u doen?

Het is mogelijk om diverse huidtypes en -problemen doel­gericht te behandelen. Denk aan pigmen­tatie, lit­tekens van acne, de rokers­huid, grove poriën of veroudering.
Ook voor een ‘gewone oppepper’ van de huid is een kruidenpeeling uitermate geschikt.

De werking van 2B kruidenpeeling

Bij Tara SkinCare werken we met de 2B kruiden­peeling: een natuur­lijke exfoliatie op basis van Chinese kruiden en algen. Deze peeling werkt niet alleen aan de opper­vlakte zoals de meeste andere peelings, maar middels een (FDA-goedgekeurd) serum dat het zuurstofgehalte in de huid van binnen­uit ver­hoogt. Wij gebrui­ken dat serum bij de speciale behande­lingen voor Rosasea, anti-age, de rokers­huid en pigment­vlekken. De krachtige en natuur­lijke ingrediën­ten dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ont­doen van dode huid­cellen en onzuiver­heden.

Bio­peel
krui­den­peeling classic

(60 min.) € 77,00

Een zuiverende behandeling voor de acné, doffe en vette huid. Bevordert de verwijdering van onzuiver­heden en normaliseert overmatige talg­productie. De huid wordt diep­gaand gezuiverd. Verwijde poriën vernauwen.

Geschikt als snelle oppepper van de huid en om de huid te onderhouden.

Bio­peel
krui­den­peeling acné

(60 min.) € 77,00

Een zui­ve­ren­de be­han­de­ling die het immuun­sy­steem en de huid­func­ties, zoals die van de talg­pro­duc­tie, nor­ma­li­seert. Alle on­zuiver­heden worden grondig ver­wij­derd. Ver­wij­de po­riën ver­nauwen.

Vooral aan­be­volen in kuur­ver­band waar­bij de pro­duc­ten voor thuis­ge­bruik on­der­steund wor­den met een kuur van 3 be­han­de­lin­gen in 10 da­gen.

Kruidenpeelings Anti-Age Lees meer >
Biopeel kruidenpeeling anti-age € 89,95
Biopeel kruidenpeeling Rosasea € 89,95
Biopeel kruidenpeeling rokershuid € 89,95
Biopeel kruidenpeeling pigmentvlekken € 89,95
"Het is weer prima bevallen! Deskundige behandeling en prima advies. Komen snel weer terug!" Lotte
peeling 2B schoonheidssalon apeldoorn