Home

Schoonheidsspecialiste in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Apeldoorn? Maak kennis met Tara SkinCare in Apeldoorn. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering- en verzorging.

Schoonheidsspecialiste Apeldoorn

De huid, een belangrijk onderdeel van uw lichaam

Uw huid weerspiegelt uw gezondheid. Het is een cliché, maar wel waar. De huid is een onderdeel van het lichaam dat we vaak vergeten goed te onderhouden, terwijl de verzorging ervan zo ontzettend belangrijk is. Wanneer u op zoek bent naar een behandeling op het gebied van de verzorging en verbetering van uw huid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij een Tara SkinCare schoonheidsspecialiste in Apeldoorn terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, definitief ontharen, couperose en huidoneffenheden.

Onze schoonheidsspecialisten weten alles af over huidverzorging in Apeldoorn en zij kunnen u dan ook adviseren over uw huid en de producten die passen bij uw huidtype. Na een behandeling bij ons in de salon is het verstandig om uw huidverzorgingsroutine te blijven voortzetten thuis. U kunt bij ons alle producten van Darphin kopen, waardoor u thuis uw huid kunt blijven verzorgen. We vertellen u hier graag alles over.

Gratis intakegesprek

In veel gevallen voeren we eerst een gratis intakegesprek om te bepalen waar het probleem ligt en welke aanpak nodig is om uw huid te verzorgen en te verbeteren. Bij huidverbetering maken we gebruik van een geavanceerde Skinscanner die de conditie van de huid meet. Zo kunnen we kijken wat uw huid het meest nodig heeft en op basis van uw persoonlijke wensen en de resultaten uit de gezichtsmeting bepalen we vervolgens welke behandeling het beste bij u past. Met de SkinScanner kunnen we vervolgens gedurende het traject de resultaten bijhouden.

Uw huid is onze zorg!

Tevreden klanten die stralend de deur uitlopen, dat is ons streven. Tara SkinCare, dé schoonheidsspecialiste in Apeldoorn, helpt u uw doel te behalen. Of dit nu gaat om een klein of een groot doel. Uw huid is onze zorg! Bekijk onze website voor een overzicht van al onze behandelingen. Spreekt een behandeling u aan? Dan kunt u bij Tara SkinCare in Apeldoorn makkelijk en snel online een afspraak maken. U kunt bij onze schoonheidssalon terecht van maandag tot en met vrijdag, vanaf 9 uur tot 17.00. We werken uitsluitend op afspraak.